Kaffekvern

Kaffen smaker best nykvernet. Lukten av nykvernet kaffa setter seg først, og forsterker smaken av den deilige kaffen. Kaffen smaker mye bedre når den kvernes rett før. Hos Safiren i Sandnes tilbyr vi kvalitetskverner til alle, privat og bedrift. 

Kaffe er et ekte gårdsprodukt. Det er røde bær som blir plukket, behandlet forskjellig igjennom vaske og tørkeprosessen. Det er et produkt osm kan sammenlignes med vinverden, men smaker som varierer geografisk, i forhold til vekstforhold, type kaffebær og hvordan den foredles. Slike flotte produkter skal man behandle med kjærlighet, og god kaffe bør dermed kvernes rett før den drikkes.

 

Hvilken kaffekvern du bør velge kommer an på hvordan du brygger kaffen din. Dersom du bruker espressomaskin, må du ha veldig finmalt kaffe. De som kverner til Espresso av god kvalitet koster noe mer enn andre kverner. Ellers handler det om hvor gjevnt den kverner, hvor fort, at kvernen får ut alle kaffen, hvor lett den er åp vedlikeholde og brukervennlighet. Spør oss gjerne, om du har anledning så besøk oss gjerne i butikken i Sandnes.

There are no products listed under this category.