Event med Jacob fra Monin og barbokforfatter Per Magnus Haig

Event med Jacob fra Monin og barbokforfatter Per Magnus Haig

Posted by Amund Kolflåth on 7th Mar 2022

Fredag

Dato: 18. mars
Tidspunkt: 14.00-19.00

Lørdag

Dato: 19. mars
Tidspunkt: 10.00-15.00

Dette er vårt splitter nye konsept, event i butikk. Vi skal være en av Norges beste formidlere innen våre hovedområder, dette skal vi få til sammen med gode samarbeidspartnere og et butikklokale som tar oppmerksomheten din over til øyeblikket. Vi skal være noe mer enn en butikk, en opplevelse og et sted hvor du kan lære om det som interesserer deg.

Vi skal et sted for både nerder og hverdagshelter på kjøkkenet. Vi skal skape de gode merstringsopplevelsene, smaksopplevelsene og legge til rette for gode opplevelser og øyeblikk.

Dette er vårt første event, Per Magnus Haig og Barkonsult skal i løpet av fredag og lørdag inspirere de som ønsker til å lage sine egne deilige Mocktails, kaffedrikker, cocktails, lemonader og andre deilige drikker. De skal også vise oss andre bruksområder med siruper, purees og sauser fra Monin.

I tillegg signerer Per Magnus Haig boken sin til alle som ønsker det, de som kjøper boken disse dagene får med et sett med drink mixers laget på stedet denne dagen, et godt utgangspunkt for en god helg