Bransearrangement med Monin Norge og Per Magnus Haig

Bransearrangement med Monin Norge og Per Magnus Haig

Posted by Amund Kolflåth on 10th Aug 2021

Torsdag 

Dato: 17. mars

Tidspunkt 12:00 - 15:00


Dette er vårt splitter nye konsept, event i butikk. Vi skal være en av Norges beste formidlere innen våre hovedområder, dette skal vi få til sammen med gode samarbeidspartnere og et butikklokale som tar oppmerksomheten din over til øyeblikket. Vi skal være noe mer enn en butikk, en opplevelse og et sted hvor du kan lære om det som interesserer deg.

Vi skal et sted for både nerder og hverdagshelter på kjøkkenet. Vi skal skape de gode merstringsopplevelsene, smaksopplevelsene og legge til rette for gode opplevelser og øyeblikk.

Torsdagen setter vi av til bransjefolk i den herlig servicebransjen:-) Det vil si serveringsbransjen, alle som benytter seg av smaker i drikke eller mat. Dere som er interessert i å få presentert hva man kan bruke Monin til. 

Vi tilpasser litt i forhold til hvem som kommer. Dette er muligens starten på et samarbeidsforhold med Monin, som gjerne stiller opp med tips, råd og veiledning ved jacob. Jacob er en glimrende kar, som vi her på Safiren er utrolig glad for å få lære av. 

Fra og med denne dagen har vi alle Monin-smakene som tester, slik at du kan få smake:-) 

Fint om du gir beskjed om du kommer, og ca. hvor mange du har med deg. Send mail til post@safiren.no