Bok "En bartenders Bekjennelser" av Per Magnus Haig

Was: kr529.00
Now: kr450.00
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
9788230348550
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added
Inkludert i prisen får du en valgfri Monin Sirup, gjelder ut Juli. 
For å få tilbudet må du være kundeklubbmedlem, og gi beskjed om hvilken Monin Sirup du ønsker
 
En praktbok i høy kvalitet. Nydelige og inspirerende oppskrifter med fargerike, flotte bilder og gode historier. Gaven til både deg selv og en du er glad i.
 
Du kan lage disse fristende og gode drinkene med det du har på kjøkkenet. Dersom du ønsker å oppgradere utstyret for å lage disse herlige drikkene, så har vi et stort utvalg av barutstyr. 
 

En bartenders bekjennelser

"Alle gjester har en unik historie og ingen dager er like. Det som er så morsomt er at uansett hvor vi kommer fra i verden, om man er superkjendis eller ei så liker mennesker å bli sett og hørt. Jeg har servert titusener av gjester og møtt alt fra fredsprisvinnere til Pop ikoner, kjente forfattere, kongelige, politikere osv, men de er bare mennesker, akkurat som deg og meg, vi er egentlig ikke så ulike. Å være Bartender er som å leve i verdens beste reality-serie hver dag."
- Per Magnus Haig -
 
  
I boken "En bartenders bekjennelser" gir Per Magnus Haig deg en enkel innføring i drikke til liten og stor, gode oppskrifter, tips, fun facts og råd for den ultimate smaksopplevelse.
 
Størrelsen på boken er 25x31 cm.