ØL, 2 STK.

kr769.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
R-6449/11
UPC:
9006206522729
Availability:
Sendes vanligvis påfølgende kontordag
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Ølglass i Riedels serie Veritas.

 

Riedels ølglass har en klokke som fremhever smaken på den beste måten. Glasset er også ekstremt tynt, noe som gjør alt ølen holder seg kald lengre. Pakket sikkert og fint i 2 pakning.

Høyde: 160 mm
Volum: 44 cl
Diameter: 85 mm
 

VERITAS

Veritas er Riedels nyeste serie med maskinproduserte glass. Glassene har den samme sjarmen som munnblåste glass, men har en presisjon som bare oppnås med maskinproduserte glass. Den utrolig tynne stammen gir glassene et elegant preg og signaliserer at de er av førsteklasses kvalitet.  
 
Veritas er et godt valg for den som liker Vinum og vil ha en oppgradering. Glassene har den samme mykt avrundede klokken. I Veritas-serien finnes det også glass for gamle verdens syrah, nye verdens pinot noir og champagne. Serien består av 13 ulike vann,- brennevins- og vinglass i krystall. Alle glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.

 

Riedel
Veritas
Glass
16 cm
40 cl  m³
Tre års garanti mot fabrikasjonsfeil, forutsatt at gjeldende råd om vedlikehold er fulgt. Se informasjonen om produktet om du vil vite mer. Kjøpsdato må dokumenteres med kvittering. Normal slitasje regnes ikke som fabrikasjonsfeil. Fabrikasjonsfeil omfatter rennemerker i glassmassen, bobler, ujevn fot og andre lignende produksjonsfeil. Knust glass dekkes ikke av Riedels garanti. Kontakt salgsstedet hvis du har behov for en vurdering. For øvrig viser vi til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner og feilvarer.

Videos Hide Videos Show Videos