Hario Kaldbrygger Kaffe, Blå

kr499.00
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Kaldbryggeren fra HARIO har et pent design, formet som en vinflaske. Filteret holder godt på kaffen, i tillegg er det enkelt å rengjøre.

Med kaldbryggemetoden kalt «Mizudashi» hvor man benytter kaldt heller enn varmt vann, kan du enkelt lage god iskaffe på en varm sommerdag! Med kaldt vann ekstraheres mindre av bitterstoffer som koffein og tannin. Den sakte bryggingen gjør at kaffen sin egenart virkelig kommer til sin rett, og smaken blir søt og mild.

Bryggetips; Kvern 63 gram kaffe, kvernet litt grovere enn presskannemalt. Ha kaffen over i filteret og skru igjen lokket. Sett på flasketuten før du heller 700gram kaldt vann over. Sett på kork og vend flasken forsiktig for å sette i gang bryggeprosessen.

Vi anbefaler deg å la flasken stå kaldt i 8-20 timer, før filteret tas ut. Det er smak og behag, men lar du flasken stå lengre kan det gi en fyldigere og mer konsentrert kaffe. Etter brygging vendes flasken forsiktig før iskaffen helles over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte om ønskelig. Så er det bare å nyte! Kan oppbevares i kjøleskap i inntil to dager.

Du kan bruke hvilken som helst type kaffe, men vi anbefaler kaffer med florale og/eller syrefriske noter, for eksempel Kenyansk kaffe eller vår sommerkaffe.


Duggfrisk, deilig kald iskaffe på varme sommerdager eller som et alkoholfritt alternativ til mat eller mottakelser.

Materialer: avtakbar flasketut i silikongummi, filter i polypropylen.


Produkt ID: FIC-70-MC (Mocca), FIC-70-CBR (Mørk brun) og FIC-70YB-EU (blå)