Vannkjølere & tappekraner fra Klart Vann

Vannkjølere
En god vannkjøler skal ikke bare sørge for kaldt og godt vann, den skal også vare i mange år.
Tappekraner
Tappekraner for kaldt, varmt og kullsyreholdig vann.
Previous slide
Next slide

Tilgang til rent og naturlig drikkevann er med på å øke trivsel og velvære på arbeidsplassen. Med en av våre vannkjølere får du en forfriskende vannkilde som vil gi deg mye glede i årene fremover. Vann av riktig kvalitet og i riktig mengde kan bidra til redusert sykefravær og bedring av helsetilstanden. Drikker du rikelig med vann unngås tretthet, uoppmerksomhet og lav effektivitet.

Vannkjølere

En god vannkjøler skal ikke bare sørge for kaldt og godt vann, den skal også vare i mange år. Alle våre modeller er derfor underlagt de strengeste krav til kvalitet og slitestyrke. Ettersom alle modellene skal tilknyttes ditt eksisterende nettvann oppnår du samtidig maksimal hygiene og minimale drifts- og vedlikeholdsutgifter. Dårlig smak og partikler fra nettvannet fjernes enkelt ved å montere et aktivt kullfilter i forkant av vannkjøleren. 

Hydrazon serien

Hydrazon-serien består av drikkevannskjølere som passer perfekt inn i de fleste miljøer. Alt fra kontor, skoler og kjøpesenter. Med effektiv ytelse, stor kapasitet og brukervennlighet er Hydrazon den ideelle løsningen for bedrifter.

Avhengig av modell, kan enheten tilby kaldt, varmt eller kullsyrevann. Vannkjølerne leveres med trykkreduksjonsventil, nipler og slange for enkel montering. Kullsyremodell leveres også med CO2-reduksjonsventil og en CO2-engangsflaske. 

Blusoda serien

Blusoda – en stilig benkemodell til blant annet kontor, kantiner, kafeer og kjøkken mm.

Blusoda tilbyr overlegen ytelse i et kompakt, robust og funksjonelt design som tar minimalt med plass.
Vannkjøleren er laget av rustfritt stål og har et profesjonelt design med fine detaljer. Blusoda gir utmerket ytelse samtidig som den sikrer et lite fotavtrykk og optimaliserer bruken av tilgjengelig plass.

Piccola serien

Piccola er en enkel benkemodell perfekt til hjem og kontor. Velg mellom vannkjøler som gir deg kaldt, eller kaldt og kullsyreholdig vann.

Med en kapasitet på 15 l/t er modellen ideell for arbeidsplasser og hjemmet, hvor behovet for kvalitetsvann er viktig. Piccola leverer kaldt og/eller kullsyreholdig vann lett tilgjengelig på benken, noe som gir en praktisk løsning.

Ønsker man et vannfilter, monteres denne på utsiden og det må beregnes ekstra plass. Piccola leveres med trykkreduksjonsventil, nipler og slange for enkel montering. Kullsyremodell leveres også med CO2-reduksjonsventil og en CO2-engangsflaske.

Tappekraner

Tappekran BP Wall 1P Cold

Dette er en ideell løsning der hvor gulvstående kjøler ikke kan brukes på grunn av plassbegrensning, støy, sikkerhetskrav eller hygieniske årsaker. 

Walle leveres i rustfritt stål og aluminiumdeler og er tilgjengelig med enten trykknapp (PB) eller som berøringsfri modell (Touch free TF). 

Med en tappehøyde på hele 29 cm er det enkelt å fylle både glass og flasker.

Tappekran FALCO 2 TO-VEIS WG MODEL

To-veis tappetårn for kaldt og kullsyreholdig vann

Tappekran BP C2 A

Tappekran med to tappepunkt for valgfritt bruk. Tappehøyde: 295 mm

Tappekran BP C2 P

Tappekran med mulighet for to tappepunkt.. Tappehøyde: 277 mm

Tappekran G-663 IN MODEL

Trippel dispenserkran med mekanisk kontroll. Beregnet for WG-modeller.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den perfekte drikkevannsløsningen til din arbeidsplass.

  • E-post: post@safiren.no
  • Telefon: 51 62 34 69

Kaffemaskin fra Jura

Som Jura Preium Partner leverer vi en skreddersydd kaffeopplevelse til små og store bedrifter, med trofaste Jura maskiner og deilig lokalbrent spesialkaffe. Trykk under for å se utvalget av Jura maskiner.

I samarbeide med Klart Vann tilbyr vi kaldt og godt drikkevann til din arbiedsplass.